Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament instal·larà dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Carregador públic semiràpid, amb dues presses de càrrega, al Parc de Can Robert
Carregador públic semiràpid, amb dues presses de càrrega, al Parc de Can Robert
A l’actual carregador, ubicat al Parc de Can Robert, s’afegiran dos més a finals d’any, ubicats a la zona de l’aparcament

L’Ajuntament de Sitges ampliarà punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. La voluntat municipal és afegir dos nous carregadors amb quatre presses de càrrega a l’aparcament de Can Robert, que es preveu comencin a funcionar a finals d’any.

Actualment, Sitges disposa d’un carregador públic, amb dues presses de càrrega, ubicat al Parc de Can Robert. Es tracta d’un punt de recàrrega semiràpid, amb una potència de 22,2kW (32A), trifàsic, amb dues tomes per connectar TYPE-2-F.

El regidor de Sostenibilitat, Canvi Climàtic i Transició Energètica, Xavier Roig, ha avançat que “l’Ajuntament treballa en un Pla per ampliar la xarxa progressivament amb l’objectiu d’abastir totes les zones del municipi i fer un pas endavant per motivar l’ús de vehicles més sostenibles”.

L’Ajuntament estudia les necessitats i els models de carregadors més adients per a cada zona de Sitges amb l’objectiu d’ampliar la xarxa progressivament.