Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament realitza obres al pont de Rat Penat per millorar-ne la seguretat

Imatge del tram afectat pels treballs
Imatge del tram afectat pels treballs
Els treballs, que consistiran en l’asfaltat d’un tram i la senyalització del pont de Rat Penat (Les Botigues de Sitges), es duran a terme durant els dies 21, 22 i 23 de desembre i suposaran afectacions en el trànsit.

El proper dilluns, 21 de desembre, començaran les obres d’asfaltat i senyalització del pont de Rat Penat a Les Botigues de Sitges amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat viària en aquesta zona.

Les obres, que tindran una durada prevista de 3 dies, fins el 23 de desembre, suposaran talls de circulació des de les 7h del matí a les 21h aproximadament. A partir de les 21h i durant tota la nit, la circulació estarà oberta.

El tall afectarà el trànsit des de la rotonda del passeig Marítim de Les Botigues de Sitges en direcció a la rotonda de la C-31 (carretera de les Costes) i el trànsit des de les urbanitzacions de Rat Penat i Vallbona en direcció al passeig Marítim de Les Botigues. Els veïns de la urbanització Vallbona podran utilitzar la sortida del passeig Vallbona en sentit a la rotonda de la C-31 (carretera de les Costes).

Per la seva banda, els veïns de Les Botigues de Sitges hauran d´utilitzar el carrer de la Cova Fumada de Castelldefels (pont de la farmàcia) per entrar i sortir del passeig Marítim de Les Botigues de Sitges.

Els treballs també afectaran el recorregut del bus de Castelldefels.