Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament segueix amb els treballs de millora de la mobilitat a la vila

L'actual aparcament provoca problemes en la mobilitat
L'actual aparcament provoca problemes en la mobilitat
Després d’eliminar la rotació dels estacionaments als 16 carrers on es mantenia aquesta pràctica, l’Ajuntament segueix el pla de treball per millorar la mobilitat a la vila. La setmana vinent es portarà a terme la reestructuració de part de la zona blava a l’avinguda Camí dels Capellans. Els treballs suposaran l’ampliació d’una part de vorera per facilitar el pas dels vianants i la reorganització d’un espai d’aparcaments de la zona blava

El proper dilluns, 28 d´octubre, l’Ajuntament iniciarà la remodelació de la zona blava situada davant dels números 22 i 24 a l´avinguda Camí dels Capellans. Els treballs, que tindran una durada aproximada de 2 setmanes, preveuen l’ampliació de la vorera i la substitució de l’aparcament en bateria per un aparcament en línia.

La mesura té com a objectiu facilitar el pas dels vianants i, alhora, resoldre un problema de seguretat viària en aquesta zona. El sistema d’aparcament actual provoca alteracions en el trànsit, especialment durant les maniobres de sortida dels vehicles aparcats, que s’incorporen al vial marxa enrere. D’altra banda, l’aparcament és insuficient per als vehicles de major llargada, que acaben envaint una part del carril de circulació.

Les obres de reorganització de la zona blava del Camí dels Capellans formen part de les accions previstes al Pla de Mobilitat, un document estratègic que dissenya el futur de la mobilitat a la vila en els propers anys. Tot i que el Pla encara està en fase d’actualització, ja s’estan implementant algunes de les mesures que contempla, com ara la supressió del canvi mensual d’aparcaments en alguns carrers o la reestructuració de la zona blava del Camí dels Capellans.

En els propers mesos, la regidoria de Mobilitat i Serveis Urbans té previstes altres actuacions amb l’objectiu de millorar la mobilitat a la via pública. Es crearan nous passos de vianants, s’adaptaran voreres al nou codi d’accessibilitat, es redistribuiran algunes zones de càrrega i descàrrega, i s’instal·laran nous aparcaments de bicicletes, entre altres.

Arxius Adjunts