Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament tramita els nous distintius per a vehicles residents

L'aparcament de Can Robert és gratuït, de dilluns a divendres, per als usuaris amb distintiu de resident
L'aparcament de Can Robert és gratuït, de dilluns a divendres, per als usuaris amb distintiu de resident
El distintiu corresponent a l’any 2019 deixarà de tenir validesa el 31 de març del 2020. Els nous distintius arribaran als titulars per correu postal abans de la segona quinzena de març

L’Ajuntament realitzarà, en les properes setmanes, els procediments de canvi de distintius per als vehicles residents a Sitges i que compleixen amb els requisits establerts. El distintiu del 2019 deixarà de tenir validesa el proper 31 de març.

Els usuaris que tenen dret a la renovació automàtica rebran per correu postal el nou distintiu abans de la segona quinzena de març. Les persones que vulguin sol·licitar el distintiu o que, per haver canviat d’adreça o dades de contacte, no tinguin el distintiu renovat, poden sol·licitar-lo a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC).

La sol·licitud o renovació del distintiu està subjecte a requeriments com figurar al padró d'habitants i al padró de vehicles de Sitges, atenent a diversos supòsits.

El distintiu de resident és una targeta identificativa que s'ha de col·locar de forma visible a l'interior del vehicle. Els usuaris que tenen dret l distintiu poden estacionar pagant la tarifa de resident a les zones blaves (1 euro en horari de matí, 1 euro en horari de tarda i 2 euros per a tot el dia), a excepció del carrer d'Artur Carbonell, Plaça de la Fragata i l'aparcament d'autocaravanes de Mas Alba. A més, poden gaudir d'estacionament gratuït a l'aparcament dissuasiu d'Aiguadolç tots els dies de l’any, a l'aparcament de La Plana – Can Robert de dilluns a divendres, i l'àrea de Les Botigues de Sitges i Poble de Garraf.