Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’Ajuntament treballa amb mesures alternatives en mobilitat i recollida de residus a la cruïlla del Passeig de Vilafranca i Artur Carbonell a causa de les obres en un immoble privat

La regidoria de Mobilitat i Serveis Urbans treballa en un pla alternatiu pel que fa a la mobilitat i a serveis públics com els residus. Es preveu que les obres puguin començar les properes setmanes.

Les obres en un immoble privat situat entre el Passeig de Vilafranca i l’Avinguda d’Artur Carbonell afectaran la mobilitat tant de vianants com de vehicles. Per tal de facilitar el trànsit i garantir la seguretat, l’Ajuntament treballa en un pla de mesures alternatives per compatibilitzar els efectes d’aquesta obra amb el trànsit de persones i vehicles.

La previsió és que l’inici de les obres de la primera fase dels treballs que correspon a l’enderroc sigui en unes setmanes i la darrera fase que és la d’obres de construcció començaria passat l’estiu. Mentre duri el primer tram dels treballs, l’Ajuntament habilita un pas de vianants alternatiu i provisional a l’Avinguda d’Artur Carbonell, que està ja senyalitzat de color groc.

Els vehicles que circulin des de l’Avinguda d’Artur Carbonell en direcció a Vilanova -és a dir des de la plaça de l’estació cap a la zona de Can Perico-, es desviraran pel carrer de Salvador Mirabent. Les cruïlles dels carrers de Sant Bartomeu, Illa de Cuba i Salvador Mirabent (a l’alçada del Mercat municipal) també s’han senyalitzat amb les noves direccions obligatòries mentre durin els treballs d’enderroc. Les obres també afectaran el tram del Passeig de Vilafranca entre Can Perico i el carrer Espalter. En aquest sentit, en els propers dies, es definirà el pla de mobilitat final que contemplarà totes les mesures alternatives.

Paral·lelament, mentre durin les obres, es traslladarà la bateria de contenidors de la zona a un emplaçament proper per tal de minimitzar les afectacions als veïns i veïnes.