Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

L’aparcament de motos de l’estació amplia la capacitat en un centenar de places

L’Ajuntament ha reordenat la zona per optimitzar l’espai i absorbir la gran demanda d’estacionament de motos prop de l’estació.

L’Ajuntament de Sitges finalitzarà les tasques de reordenació de l’aparcament de motocicletes situat al costat de l’estació de trens (davant de l’Escola Pia) aquesta setmana amb l’objectiu d’ampliar la seva capacitat en un centenar més de places. Els treballs han permès adequar l’espai eliminant elements que dificultaven l’aparcament i el moviment interior.

El regidor de Mobilitat, Jaume Monasterio Miró, explica que “som conscients de la gran demanda d’aparcament de motos que hi ha en aquesta zona i amb aquesta actuació optimitzarem un espai que esperem pugui resoldre bona part d’aquest problema”.

Paral·lelament, s’han reconvertit places que estaven destinades a zona blava a l’Avinguda d’Artur Carbonell en aparcaments per a motocicletes, cosa que suposa que als voltants de l’estació es disposarà d’unes 150 places més per estacionar motocicletes.

La plaça d’Eduard Maristany (plaça de l’estació) també acull un servei d’aparcament tancat de bicicletes des de fa uns mesos. Per estacionar-hi, cal registrar-se a l’aplicació App Benito i seguir les indicacions per obrir i tancar l’aparcament amb seguretat.