Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

La T-Mobilitat arriba al bus urbà de Sitges

Aquest títol agrupa en un únic suport, en targeta o al mòbil, diversos títols de transport, com el del bus de Sitges.

El bus urbà de Sitges ja s’ha integrat al bitllet T-Mobilitat. Aquest és el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, que ara també incorpora Sitges, com a municipi del Garraf. Aquest és un nou pas d’incorporació dels autobusos de tot el Sistema Tarifa Integrat de l’àrea de Barcelona, que tindrà continuïtat durant les properes setmanes en altres municipis. La integració de Sitges suposa l’extensió de la T-Mobilitat més enllà de l’àrea metropolitana. Amb la T-Mobilitat, la ciutadania tindrà en un sol format (en targeta o al mòbil) els diversos títols que necessiti, com el del bus urbà o el metro, amb una gestió on line de les compres o recàrregues de les targetes.     

Actualment, el nou sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i cada cop en més serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. Aquesta expansió ha arribat aquesta setmana a Sitges. 

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio Miró, considera que “amb la incorporació de Sitges a la T-Mobilitat volem facilitar la vida de les persones, agrupant els títols de viatge que un pugui en un sol format” i afegeix que “l’objectiu és fomentar la mobilitat sostenible, com és el cas del servei que donem amb el bus urbà”.

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual, T-casual i T-jove es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023.

Més informació a: www.tmb.cat/ca/tarifes-metro-bus-barcelona/t-mobilitat.