Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

La zona blava de Terramar tornarà a funcionar a partir de l’1 de maig

El pagament es pot fer amb monedes, targeta o l’App Blinkay. En total, són 168 places d’aparcament que estaran en règim de zona blava. Les persones a Sitges, amb el distintiu corresponent, disposen de descomptes

La zona blava de la part del Passeig Marítim més propera a Terramar, així com els carrers d’aquest nucli d’aquesta zona, tornaran a tenir en funcionament l’aparcament de pagament amb zona blava, a partir d’aquest dissabte 1 de maig.

Els parquímetres funcionaran tots els dies de la setmana i el pagament es podrà fer tant amb monedes, com amb targeta o bé a través de l’App Blinkay.

Els carrers afectats per l’inici de la zona blava, aquest 1 de maig, són en el tram del Passeig Marítim des del carrer del Doctor Benaprès fins a Terramar.

En total, són 168 places d’aparcament que estaran en règim de zona blava, des d’aquest 1 de maig fins al 30 de setembre, de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Les persones que acreditin, amb el distintiu pertinent visible a l’interior del vehicle, que són residents a Sitges gaudeixen de descomptes. En aquests casos, es paga 2 euros per dia o bé un euro si s’estaciona només en la franja matinal o de tarda.