Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Les obres de millora de la xarxa de clavegueram al carrer Rafael Llopart començaran dilluns

Els treballs, que es portaran a terme entre els dies 21 i 25 de novembre, comporten canvis destacats en la mobilitat.

El proper dilluns 21 de novembre començaran les obres per a la millora de la xarxa de clavegueram al Carrer Rafael Llopart i s'allargaran fins el divendres dia 25. Els treballs comportaran talls de trànsit en el tram comprès entre el carrer Hort Gran i Emili Picó de les 8 del matí a les 6 de la tarda.

L'empresa encarregada de les obres senyalitzaran els itineraris alternatius als carrers d'Artur Carbonell, Sant Honorat i Emili Picó. Els carrers per els que es desviarà la circulació són venint de l'avinguda Artur Carbonell pel carrer Francesc Gumà. Els vehicles que vulguin accedir a l'estació (plaça Eduard Maristany), no podran fer-ho pel carrer Emili Picó sinó que hauran de desviar-se prèviament i entrar per la carretera de les Costes.

Els talls de trànsit afectaran la línia 3 de l'autobús urbà. El recorregut que farà serà en el trajecte anada carrer Antoni Carbonell - Pg de Vilafranca - Camí capellans- crt. De les Costes- i recorregut normal. D'aquesta manera quedararan afectades les parades dels carrers Emili Picó, Joan Maragall i Emerencià Roig i Raventós. Pel que fa al trajecte de tornada es farà el recorregut normal fins arribar al supermercat carrefour per seguir per carretera de les costes - plaça hospital - camí capellans - pg vilafranca –i Antoni Carbonell. Així les parades que es veuran afectades són les dels carrers Emili Picó i Hort Gran. En els nous recorreguts s'habilitaran parades durant els dies que es mantinguin els talls de trànsit.