Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Renfe aplica mesures de seguretat sanitària a l’estació de Sitges i els seus accessos

Senyalització del vestíbul de l'estació
Senyalització del vestíbul de l'estació
La companyia senyalitza el vestíbul de l’estació per redistribuir els fluxos de viatgers i endreçar el trànsit de persones. Renfe informa que l’accés a l’estació des de l’avinguda de les Flors queda tancat per centralitzar l’accés a través del vestíbul i evitar el creuament d’entrada i sortida de viatgers en els passadissos estrets del pas sota la via.

Renfe ha comunicat a l’Ajuntament de Sitges l’aplicació de diverses mesures de protecció dels viatgers i treballadors contra el coronavirus a l’estació de tren de Sitges i els seus accessos.

Entre les actuacions principals es troba la senyalització de l’espai del vestíbul per redistribuir els fluxos de viatgers i millorar la mobilitat interna dels clients a l’estació. La companyia ha anunciat també el tancament de l’accés a l’estació a través de l’avinguda de les Flors, una decisió que té per objectiu evitar el creuament d’entrada i sortida de viatgers dins els passadissos del pas sota la via i, per tant, evitar que es trenquin les distàncies de seguretat.

Segons ha explicat la companyia, les mesures tenen com a objectiu agilitzar i facilitar l’entrada i sortida dels viatgers per les zones més amplies de l’estació i garantir la distància de seguretat entre les persones mentre són al vestíbul i a les andanes, fins que accedeixen als tren.