Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Sitges s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

L’Ajuntament de Sitges oferirà la gratuïtat del bus urbà durant un dia en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Sitges s'adhereix un any més a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una campanya promoguda per la Generalitat de Catalunya que se celebrarà arreu del territori català del 16 al 22 de setembre amb el suport dels ajuntaments catalans. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sitges ofereix durant una jornada sencera la gratuïtat del bus urbà, en el marc de la Setmana.

Sota el lema europeu Mobilitat intel•ligent. Economia potent la iniciativa vol promoure hàbits de mobilitat saludables com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació. La Setmana té també l'objectiu de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, i reforçar el potencial de la mobilitat intel•ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Canviar el mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col•lectiu per anar a la feina, moure's en bicicleta per la ciutat o caminar per anar de compres en comptes d'agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.