Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

S'obre el procés per renovar el distintiu de resident de zona blava

Els titulars han d’adreçar-se a les Oficines d’Atenció Ciutadana per fer la renovació. Tot i això, el distintiu del 2012 és vàlid fins al 31 de gener.

Els titulars del distintiu de resident de la zona blava de Sitges ja tenen obert el procés de renovació per al 2013. El tràmit es pot formalitzar a les oficines d'Atenció Ciutadana de la vila. El distintiu de l'any passat serà vàlid fins a finals d'aquest mes.

El distintiu de resident és una targeta identificativa que s'ha de col·locar de forma visible a l'interior del vehicle. Així el titular podrà estacionar a les zones blaves de Sitges pagant una tarifa reduïda de 2€ per dia o d'un 1€ per matí o tarda.

Actualment, més de 3.000 persones de Sitges es beneficien del distintiu de resident de zona blava. A Sitges hi ha prop de 1.000 places repartides en zones com l'Oasis, passeig de Vilafranca, La Plana Est, Mercat Municipal, Poble Sec, Platja Sant Sebastià, Mare de Déu del Vinyet o el passeig Marítim.

Els usuaris poden, a més, estacionar gratuïtament a l'aparcament dissuasori d'Aiguadolç, tots els dies de l'any, i a l'aparcament dissuasori de La Plana, de dilluns a divendres, excepte els dies festius.

La sol·licitud o renovació del distintiu està subjecte a requeriments com figurar al padró d'habitants i al padró de vehicles de Sitges, atenent a diversos supòsits. 

Les sol·licituds es poden tramitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a través del telèfon 010, el 93 811 48 04 si es truca des de fora de Sitges, o presencialment a les oficines del carrer Nou, 12. Els requisits del tràmit es poden consultar al canal de tràmits d'aquest web.


Més informació:

> Anar al tràmit