Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Talls intermitents a alguns carrers del centre a partir de dilluns per les obres del saló-teatre del Retiro

Les obres afectaran puntualment al trànsit als carrers de Rafel Llopart, Santiago Rusiñol, Sant Damià, Àngel Vidal i Joan Maragall. El projecte de remodelació del saló-teatre permetrà a El Retiro acollir una àmplia oferta d'actes, alhora que es recuperarà l'aspecte original de la sala, dissenyada l'any 1916 per l'arquitecte Miquel Utrillo.

Les obres de remodelació del saló-teatre de la Societat Recreativa El Retiro comencen finalment el pròxim dilluns, amb l’objectiu d’adaptar l’espai a les normatives de seguretat vigents i obtenir la llicència definitiva d’activitats. Els treballs comporten talls intermitents en el trànsit. En aquest sentit, s'ha establert que l'entrada i la sortida dels camions pesants que han de carregar i descarregar material i runes es realitzarà pels carrers de Rafel Llopart, Santiago Rusiñol, Sant Damià, Àngel Vidal i Joan Maragall. Aquestes afectacions estaran vigents de dilluns a divendres, en horari de 8 a 11 hores i de 15 a 17 hores, i tindran una durada aproximada de tres mesos.

El projecte convertirà el saló-teatre en una sala polivalent i dinàmica on es podrà dur a terme una àmplia varietat d'actes, gràcies a la instal·lació d’un sistema de butaques amb rodes, que permetrà plegar-les i treure-les de la sala en funció de les necessitats de l’espectacle. Pel que fa a l’estètica, el saló recuperarà el seu aspecte original, dissenyat per Miquel Utrillo l'any 1916. Les obres estaran enllestides en nou mesos aproximadament.

Amb aquesta remodelació, l’entitat s'adapta a les necessitats actuals però sense perdre la seva essència, consolidant-se com un referent cultural i social a Sitges i reafirmant el seu compromís amb la preservació del patrimoni per a benefici dels sitgetans i sitgetanes, i dels amants de la cultura en general.