Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Unes obres de manteniment obliguen a reordenar el trànsit dilluns i dimarts al Passeig de Vilafranca i Artur Carbonell

El dilluns 27 de febrer s’arreglarà el sentit de baixada de l’Avinguda Vilafranca i el dimarts 28 es treballarà l’Avinguda d’Artur Carbonell.

Unes obres de manteniment del paviment dels carrers obliguen a tallar dos carrers, dilluns i dimarts. El primer tram afectat, aquest dilluns, serà el sentit de baixada del Passeig de Vilafranca, entre la rotonda amb el Camí dels Capellans fins a la rotonda de can Perico. Això afectarà la parada del bus, que passa a instal·lar-se a l’Avinguda Vilafranca, 43 (banda de Can Milà). El dimarts ja estarà disponible tot el Passeig de Vilafranca amb total normalitat.

L’Avinguda d’Artur Carbonell serà la següent via que veurà millorar el seu paviment, en una actuació prevista per al dimarts 28 de febrer. L’obra afectarà la parada d’autobusos de la zona de l’estació de trens, de manera que els usuaris d’aquesta parada hauran d’anar a agafar el bus al Passeig de Vilafranca.

Aquest tall de trànsit a l’Avinguda d’Artur Carbonell començarà à les 8h del matí i la sortida de vehicles de pàrquings privats es farà pel carrer de l’Illa de Cuba i Sant Bartomeu, on excepcionalment es circularà en doble sentit pels veïns que tinguin entrada i sortida al carrer de Sant Gaudenci. Des de Sant Gaudenci es podrà anar pel carrer de Sant Josep fins al carrer Espalter o fins al carrer Bonaire i cap al Passeig de la Ribera. Per entrar als aparcament privats, el veïnat haurà d’accedir-hi pel carrer de Francesc Gumà, però venint des del carrer de l’Hort Gran. El dimecres ja hauran finalitzat les obres i es podrà fer servir tota l’Avinguda d’Artur Carbonell.