Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Jornades 'T'hi sumes'

L’Ajuntament de Sitges organitza unes jornades de participació ciutadana entre els mesos de novembre i desembre que constaran de 5 audiències públiques i 2 taules rodones. En aquests espais es parlarà sobre la neteja, l’habitatge, el futur de les platges, el model turístic, el poble de Garraf i el nucli de Les Botigues de Sitges. 

Les sessions tindran lloc a les set de la tarda i majoritàriament es realitzaran al Centre Cultural Miramar però també tindran com a escenari el Club Nàutic Garraf i el Local Social de les Terrasses, situat a Les Botigues de Sitges.

Un cop finalitzades les jornades de participació ciutadana, el govern tindrà en compte les aportacions de les persones participants que seran informació útil per facilitar al govern la presa de decisions sobre els diferents temes que es tractin, no només a través d’aquestes sessions sinó també amb tots els processos participatius que vulguem realitzar.

 

Consulta:

 

Documents:

Audiència 12 de novembre > Document 'Balanç 100 dies - Propostes de futur' (pdf)

Audiència 14 de novembre > Document 'Servei de neteja viària, recollida de residus i deixalleria' (pdf)

Audiència 19 de novembre > Document 'L'Oficina Local de l'habitatge; situació de l'habitatge a Sitges; i eines presents i futures (pdf)