Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Ajuts i subvencions d'altres administracions

Ajuts, subvencions, mesures i programes d'altres administracions

Kit Digital. Ajuts per a la transformació digital de pimes i autònoms.

Ajuts per a la transformació digital de pimes i autònoms. Formen part del Programa Kit Digital i tenen com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals. Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Veure'n més

Gencat- Programa 30 Plus - Subvencions per a la contractació i la inserció laboral de persones desocupades de 30 i més anys

Subvencions del Programa 30 Plus per a la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones en situació d'atur de 30 anys i més, proporcionant-los, entre d'altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Les persones participants rebran acompanyament laboral, orientació personalitzada i formació adient al lloc de treball.

Veure'n més

Estat - Línia d'avals a finançament concedit a empreses i autònoms - primer tram

La línia d'avals de l'Estat té com a objectiu garantir l'accés a la liquiditat de les empreses afectades per l'increment dels costos energètics o matèries primeres derivats de la guerra de Rússia a Ucraïna.

Veure'n més

Gencat- línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes d'inversió en la renovació dels establiments d'allotjament turístic

Aquestes ajudes estan destinades al finançament de projectes d’inversió en la renovació dels establiments d’allotjament turístic per als anys 2021-2022

Veure'n més

Gencat - Línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes d'inversió i desenvolupament industrial (Indústria 4.0)

Bonificació de fins al 2% dels interessos d’operacions de crèdit destinades a finançar, entre altres projectes d'inversió i desenvolupament industrial que impliquin: la digitalització de la indústria la inversió industrial amb impacte significatiu la transformació del sector de l'automoció Va dirigit a empreses industrials i de serveis a la producció, també empreses industrials i de serveis a la producció de nova implantació.

Veure'n més