Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Ajuts i subvencions d'altres administracions

Ajuts, subvencions, mesures i programes d'altres administracions

Programa TU+1 de la Generalitat de Catalunya

El programa “TU+1” del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, subvenciona la contractació indefinida d’una persona treballadora desocupada per part de les persones treballadores autònomes que no tinguin cap assalariat a càrrec seu.

Veure'n més

Kit Digital. Ajuts per a la transformació digital de pimes i autònoms.

Ajuts per a la transformació digital de pimes i autònoms. Formen part del Programa Kit Digital i tenen com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals. Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Veure'n més

Gencat - Línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes d'inversió i desenvolupament industrial (Indústria 4.0)

Bonificació de fins al 2% dels interessos d’operacions de crèdit destinades a finançar, entre altres projectes d'inversió i desenvolupament industrial que impliquin: la digitalització de la indústria la inversió industrial amb impacte significatiu la transformació del sector de l'automoció Va dirigit a empreses industrials i de serveis a la producció, també empreses industrials i de serveis a la producció de nova implantació.

Veure'n més