Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Campanya comercial de Nadal 2023

Campanya comercial de Nadal 2023

Un any més el departament de Promoció Econòmica organitza activitats de dinamització comercial en motiu de les festes nadalenques.

A més de la tradicional il·luminació nadalenca dels eixos comercials, s'ha instal·lat fil musical al Poble Sec i al Centre Vila per fer sonar nadales i amenitzar les compres nadalenques. A més, com a principal novetat, enguany s'organitzen dues tardes màgiques de Nadal, es repartiran targetes dels desitjos per a decorar l'arbre de nadal del Cap de la Vila, i es marcarà amb vinils dissenyats especialment per a l'ocasió els principals accessos a l'eix comercial Centre Vila. També es decorarà amb figures nadalenques (rens i altres figures) cortesia del comerç Hiper Sitges.

 

Targetes dels desitjos:

Els establiments inscrits a la campanya disposaran de targetes dels desitjos, on persones petites i grans podran escriure els seus missatges i decorar l'arbre de Nadal del Cap de la Vila.

Formulari d'inscripcions (Inscripcions tancades). Hi podran participar tots els establiments comercials del municipi de Sitges amb accés des de la via pública. Places limitades, requereix inscripció prèvia.

Consulteu el mapa amb els establiments que disposaran de targetes dels desitjos:

 

 

Tarda màgica de Nadal:

Dissabte 23 de desembre a les 19h al Cap de la Vila: CONTACONTES amb MONTSE PANERO (activitat de 45 minuts aproximadament)

Dissabte 23 de desembre de 19h a 21h: CERCAVILA MUSICAL I PARE NOEL, amb APOCADIXIE COTTON PICKERS: Cercavila musical per acompanyar el Pare Noel en la seva visita a l'eix comercial Centre Vila de Sitges.

Dissabte 30 de desembre a les 19h al Cap de la Vila: CONTACONTES amb DE MONTSE PANERO (activitat de 45 minuts aproximadament)

Dissabte 30 de desembre de 19h a 21h: CERCAVILA MUSICAL, amb APOCADIXIE COTTON PICKERS: Cercavila musical a l'eix comercial Centre Vila de Sitges.

Las Compras De Navidad, Regalos De Navidad, Navidad