Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Campanya comercial "És l'hora de collir el raïm! ens ajudes?" 2023

Gimcana infantil en motiu de la 9a edició de la Setmana de la Malvasia de Sitges, que se celebra del 9 al 19 de novembre de 2023.

Activitat lúdica per apropar la tradicional Malvasia de Sitges a les nenes i nens, alhora que es dinamitza el comerç local.

INSCRIPCIONS FINS EL DIA 8/11/2023 Cada establiment que s'inscrigui rebrà una reproducció d'un gotim de la Malvasia, que haurà d'exposar al seu aparador durant la Setmana de la Malvasia de Sitges.

Per participar, Nenes i nens hauran de trobar als aparadors dels comerços inscrits el gotim de Malvasia de Sitges. Un cop el trobin, podran obtenir el segell de cada comerç participant. Les butlletes omplertes amb segells de 9 establiments comercials i un darrer segella una casella especial tindran premi assegurat: el nou llibre de la Pilarín Bayés "Petita Història de la Malvasia de Sitges".

Per aconseguir el llibre, ensenyeu la butlleta al conserge del Mercat, o bé veniu el dia del sorteig a buscar el vostre llibre (unitats limitades, només s'obsequiarà amb un llibre per butlleta degudament omplerta). 

Entre totes les butlletes participants se sortejaran diversos regals, un Ukelele i quatre Ocarines –cortesia de la botiga Music&Sons-. Per a les persones adultes Malvasia i entrades pel CIM.

Localització de l'urna: Al Mercat Municipal (horari: de dilluns a divendres de 8:30 a 14 h i divendres de 17:30h a 20:30h)

El sorteig se celebrarà el dissabte 18 de novembre de 2023 a les 12h al Mercat Municipal (al hall davant de la parada 33).

Consulteu al plànol els comerços participants: