Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Territori

Baixen els delictes durant les festes de Nadal

La Policia Local ha realitzat 600 hores de patrullatge a peu durant el Nadal
La Policia Local ha realitzat 600 hores de patrullatge a peu durant el Nadal
El dispositiu especial Neula que la Policia Local ha dut a terme entre el 6 de desembre i el 6 de gener amb l’objectiu de reforçar la seguretat durant el Nadal finalitza amb un balanç positiu i una reducció de delictes respecte l’any passat

La Policia Local ha donat per finalitzat aquesta setmana el dispositiu especial Neula, un operatiu de caràcter principalment preventiu i dissuasiu. El dispositiu Neula, que s’ha dut a terme des del 6 de desembre i fins el 6 de gener, ha suposat un reforç del patrullatge a peu pels principals eixos comercials de Sitges amb l’objectiu de garantir la seguretat i prevenir possibles furts, robatoris i estrebades.

Durant el mes que ha estat en marxa el dispositiu Neula s’han registrat 9 furts, 4 menys que l’any passat, quan se’n van registrar 13. En total, la Policia Local ha realitzat un total de 600 hores de patrullatge a peu per la zona comercial.

A més del servei preventiu de delictes i l’atenció a la ciutadania a peu de carrer, la Policia Local ha dut a terme durant aquestes festes una campanya adreçada als comerços amb l’objectiu d’agilitzar la comunicació entre comerciants i agents i millorar l’atenció i la gestió de les possibles incidències.