Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Territori

Comença el període de licitació del projecte de reforma del Passeig marítim de Les Botigues de Sitges

El Ministeri de Transició ecològica licita les obres per adjudicar-les a l’estiu. El projecte prioritza la vessant mediambiental de protecció del sistema dunar.

El Ministeri de Transició Ecològica ha publicat aquest dimarts al BOE l’inici de la licitació de les obres per fer el nou Passeig marítim de Les Botigues de Sitges. Aquests són uns treballs finançats pel govern de l’estat a través dels Fons Next Generations de la Unió Europea, ja que el projecte contempla la recuperació i preservació del sistema dunar de la platja. La previsió és que a l’estiu s’adjudiqui l’obra i el Ministeri haurà de decidir si vol començar els treballs a l’estiu o bé s’espera a la tardor. El cost total pel qual es liciten les obres és de 3.517.270,51 euros.

El projecte que es desenvoluparà al Passeig marítim de Les Botigues de Sitges és una versió evolucionada de projectes anteriors. La reforma plantejada en l’actualitat no tan sols aborda la part de passeig de via pública, sinó que també posa al centre del projecte, el manteniment i protecció dels espais naturals de la zona, com el sistema dunar de la platja.

Podeu consultar el projecte complet a: https://www.miteco.gob.es/es/costas/participacion-publica/08-lesbotigues.aspx .