Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Territori

La ciutadania pot opinar fins el 31 de juliol sobre l’ordenança per crear franges perimetrals contra incendis forestals

Les persones o entitats que vulguin aportar idees o criteris a la nova normativa ho poden fer telemàticament .

Persones i col·lectius poden aportar, fins al 31 de juliol, propostes a tenir en compte per tal de confeccionar la nova ordenança per regular el servei d’obertura i manteniment de franges de seguretat contra els incendis forestals. Aquest procés es pot fer de forma telemàtica a través de l’enllaç https://participa311-sitges.diba.cat/processes/frangesprevencioincendis i també de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la ciutadania.

La nova ordenança vol protegir les zones situades en terrenys forestals i mantenir les parcel·les i zones verdes lliures de vegetació seca, alhora que la massa arbòria estigui aclarida en les mateixes urbanitzacions.

Les franges perimetrals que han de protegir les urbanitzacions i edificacions en terrenys forestals han de ser de 25 metres d'amplada, lliure de vegetació seca i amb la massa arbòria aclarida.

La consulta pública a la ciutadania inclou facilitar els plànols de delimitació de franja de les urbanitzacions de Can Girona, Quint Mar, Llevantina, Montgavina, Rat Penat, Garraf II.