Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Territori

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona celebra la seva primera reunió itinerant a Sitges

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha assistit a la reunió de la Comissió Territorial de Barcelona, que s’ha celebrat aquest dijous a l’auditori del Centre Cultural Miramar. És el primer cop que aquest òrgan urbanístic celebra una de les seves reunions itinerants al municipi.

L’auditori del Centre Cultural Miramar ha acollit aquest dijous una de les reunions itinerants de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, la primera que se celebra a Sitges. La iniciativa impulsada per aquest òrgan urbanístic de convocar trobades itinerants potencia la descentralització per acostar la presa de decisions al territori.

El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra Montè, ha presidit la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona juntament amb l’alcalde de Sitges,  Miquel Forns. Serra ha destacat que “la Comissió ha fet per primera vegada a Sitges una de les reunions amb caràcter itinerant i li agraïm la cessió d’aquest espai”.

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha afirmat que “per a nosaltres és un plaer acollir-los. Sitges és a nivell urbanístic un municipi que té molts projectes per tirar endavant. Al llarg de l’any acollim moltes reunions, congressos i convencions. De fet, som la segona destinació a Catalunya en acollir turisme de reunions”. 

La sessió d’aquest òrgan urbanístic, celebrada aquest dijous a Sitges ha aplegat  representants de diferents departaments de la Generalitat, d’organitzacions municipalistes i professionals i tècnics del món de l’urbanisme i la planificació.