Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Territori

La Policia Local activa el dispositiu especial Neula

La Policia Local posa en marxa el dispositiu Neula
La Policia Local posa en marxa el dispositiu Neula
L’operatiu especial va començar el passat cap de setmana i estarà en funcionament durant les Festes de Nadal, fins el proper 6 de gener. En el marc de l’operatiu, la Policia Local va detenir ahir dimarts una persona que estava en cerca per un jutjat de Madrid

La Policia Local de Sitges ha posat en marxa el dispositiu policial Neula amb motiu de les festes nadalenques, amb l’objectiu de reforçar la seguretat durant un mes en què augmenta substancialment l’afluència de gent als carrers.

L’operatiu Neula té un caràcter principalment preventiu i dissuasiu. Des del 6 de desembre i fins el 6 de gener, la Polia Local intensifica la seva presència a peu en els principals eixos comercials de Sitges per tal de garantir la seguretat i prevenir possibles furts, robatoris i estrebades.

En el marc del dispositiu va tenir lloc, ahir, la detenció d’una persona que es trobava en cerca per un jutjat de Madrid. Els agents van detectar un individu amb una conducta sospitosa i, després d’identificar-la i comprovar que estava en cerca per un jutjat de Madrid, van procedir a la seva detenció.