Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai Jove

Adreça
Carrer de Josep Soler i Tasis, 4;Sitges;08870
Correu electrònic
espaijove@sitges.cat
Telèfon
93 894 20 47
Horaris
De dilluns a dissabte - Matins: de dimarts a dissabte de 10 a 14.00h
Tardes: de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00h AGOST: TANCAT -

Horari d'estiu (del 20 de juny fins al 17 de setembre)

Oficines: de 08:00  a 15:00 hores de dilluns a divendres
Espai:      de 10:00  a 14:00 hores de dilluns a divendres

AGOST: TANCAT

Observacions
L'Espai Jove de Sitges és un equipament públic de titularitat municipal, que ha de vertebrar les polítiques de joventut del municipi, oferint serveis especialment pensats pels joves a partir de les seves necessitats per tal d'ajudar-los en la seva emancipació, en el seu procés de formació i a desenvolupar la seva creativitat.

Serveis:

  • Punt d'Informació Juvenil: per informar als joves de tot allò que els pot interessar com són les opcions professionals i d'estudi, ofertes laborals, voluntariat, mobilitat internacional, Programes Europeus (Servei Voluntari Europeu, Erasmus, Leonardo...) i fer una primera atenció en qualsevol dubte que puguin tenir en el seu procés d'emancipació.
  • Assessories: s'ofereixen assessories especialitzades en temes com la salut, habitatge, mobilitat internacional i temes laborals, en col·laboració amb entitats especialitzades.
  • Bucs d'assaig: L'Espai Jove disposa de dos bucs d'assaig per tal que els grups de música de joves de Sitges o els músics solistes puguin tenir un espai per assajar i desenvolupar la seva creativitat musical.
  • Sales de reunions: cessió a les entitats, associacions juvenil o grups de joves per tal que puguin mantenir reunions de manera puntual o periòdica. També es cedeix als joves per fer treballs en equip.
  • Sales polivalents: espais que es poden cedir a les entitats o associacions per desenvolupar els seus projectes. També és on es desenvolupen les activitats organitzades per la Regidoria com els cursos de teatre, de cinema, converses en anglès, cursos de monitors, aules d'estudi obertes en èpoques d'exàmens, sala de tallers i de petits espectacles. Aquest ha de ser un espai obert a l'estudi, a la formació i a la creativitat. Disposa de sistema Wi-Fi.
  • Punt de trobada: espai d'esbarjo, de joc, de comunicació, d'intercanvi, on els joves puden simplement estar-s'hi, socialitzar-se i compartir. Un espai còmode, on els joves trobin el seu espai i a partir del qual puguem convidar-los a participar en la resta d'activitats de l'Espai.