Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les ofrenes de les entitats protagonitzen la Diada a Sitges

Entitats, partits polítics i corporació municipal han a portat a terme de forma particular i al llarg del matí de divendres les tradicionals ofrenes però sense celebració ni públic

Més d'una vintena d'entitats locals, partits polítics, exalcaldes, pubilles i hereus, i la corporació municipal han fet acte de presència aquest divendres a la plaça de l'Ajuntament, al llarg del matí, per fer les tradicionals ofrenes florals al jardí del Doctor Robert amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Les entitats han protagonitzat unes ofrenes florals que han estat espaiades entre sí cada deu minuts, entre les 9.30 i les 14 h, per tal d'adaptar l'acte a les mesures sanitàries per la pandèmia. L'acte no ha comptat amb grallers ni castellers, tampoc amb la hissada de la bandera ni els parlaments.

L'Ajuntament de Sitges difon un missatge institucional en el que expressa que "les catalanes i els catalans farcim una història plena de dificultats i reptes, que també, i sobretot, està alimentada d’esperança. Les imatges que guardem a la retina de les diferents mostres de celebració i reivindicació de l’11 de Setembre han estat habituals els darrers anys i encara que aquest 2020 celebrem la Diada de Catalunya a l’interior de les llars, hem de mantenir viu aquest esperit que durant anys i anys ha demostrat al món el valor de la nostra terra i, el que és encara més important, de la nostra gent".


Més informació:

> Llegiu sencer el missatge institucional
> Galeria d'imatges a flickr