Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA PREGONERA

Qui sóc?

Exposicions - Arts Escèniques - Música - Sitges - 2020

Tot el que has de saber sobre el circuit professional d'arts escèniques, exposicions i música que es pot viure a Sitges durant el 2020

Destacat:

Tota la programació 

Durant anys i anys, els pregoners s'han encarregat de comunicar als veïns i veïnes les notícies i fets més importants d'un poble. Jo, La Pregonera, vinc a portar-vos bones notícies. Vull que tothom conegui Sitges com a capital cultural que és. Vull que sàpigues que hi ha una obra de teatre que parla del que et passa i no saps explicar, el concert que estaves esperant veure perquè et saps totes les cançons com si les haguessis escrit i l'exposició d'aquell fotògraf que sembla que vegi el món amb els teus ulls.

Vull que cantis, que ballis, que recomanis el que t'agrada i critiquis el que no en tertúlies eternes al teu bar, plaça o racó preferit de la Vila. Vull que sàpigues que a Sitges veuràs artistes que t'agraden i d'altres que encara no coneixes però que t'agradaran quan els descobreixis. 

Vinc a fer d'altaveu i vull arribar a tothom: públic de totes les mides, gèneres i procedències. I, sobretot, vull que gaudeixis de la multitud de propostes culturals que et presenta aquest programa.

Ens pots compartir a les teves xarxes amb els hashtags #LaPregonera #CulturaSitges