Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

“Los Vivancos” sedueixen en el “Refresc de Teatre”

Dansa, música en directe i esport es reuneixen en l’espectacle “7 hermanos” que està fent una gira per tot el món.

"Los Vivancos" van omplir l'auditori Melià Sitges amb 850 persones disposades a gaudir del seu espectacle "7 hermanos", inclòs en el "Refresc de Teatre" organitzat per la Sala Vors i l'Ajuntament de Sitges. En la recta final de la seva actuació a Sitges, els protagonistes de la vetllada van posar dempeus al públic, enmig de grans aplaudiments.

L'espectacle reuneix diferents disciplines de la dansa i l'esport com les arts marcials, el breakdance, el funky o el hip-hop. El lligam comú que hi ha en totes elles és el flamenc. A més de la dansa i l'esport, els 7 germans artistes, Elias, Judah, Aarón, Jusuá, Cristo, Israel i Josué, també interpreten diferents peces musicals mitjançant instruments com el violí, la flauta travessera o el piano.

L'apartat artístic es completa amb la intervenció de la cantaora Leiva, que complementa l'art dels ballarins-músics, en els moments centrals de l'espectacle. "7 hermanos" s'ha convertit en un dels espectacles revelació dels últims anys, i que ha fet actuacions a Canadà, Itàlia, França, Israel. Després del seu èxit a Barcelona ara es desplaçarà fins als Estats Units.

La obra de teatre "Germanes", protagonitzat per Maria Lanau, Montse German, Aina Clotet i Amparo Fernández, posarà el punt i final al cicle "Refresc de Teatre" divendres 29 d'agost.