Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

Activitats i esdeveniments culturals ajornats i cancel·lats pel coronavirus

La regidoria de Cultura ha decidit ajornar la Fira d’Art, el Festival de Jazz Antic de Sitges, les exposicions de Montse Marcet i Matías Krahn Uribe, l’espectacle familiar ’Ulissa’ i l’obra teatral ‘La Plaça del Diamant’, entre d’altres, davant la situació actual. Altres activitats com el Fotomaig, el Dia Internacional de la Dansa, la mostra de Juanjo Sáez, les jornades de creativitat Slim Blanc, l’òpera de Butxaca, ‘L’Ocassione fa il Ladro’i el Festival Jardins de Terramar, s’han cancel·lat. Les tradicionals caramelles, la Processó de Divendres Sant i l’exposició de calvaris, entre altres activitats de Setmana Santa, també se suspenen.

Les Barraques de Sitges impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta iniciativa musical poden presentar fins aquest diumenge, 22 de març un vídeo de màxim 60 segons amb un instrument a les seves stories d’Instagram amb l’etiqueta #joemquedoacasa. Un jurat especialitzat, format per Miki Núñez, Susana Ventura, Klaus Stroink i Guillem Boltó, decidirà dilluns els 3 finalistes. Després els candidats seran sotmesos a votació popular a través d’Instagram. Es podrà votar per escollir el guanyador fins al dijous, 26 de març, a les 19.00 hores.

La programació musical de La Pregonera s’amplia amb el concert de Jerry Bergonzi Quartet

L’Associació Sitges Jazz Lab amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura organitzen aquesta actuació de jazz el 8 de març a les 19.30 h a l’Escorxador. Prèviament a aquest concert especial, l’Hotel Utopia Beach House acollirà una Jam Session oberta al públic a les 13.00 h al seu jardí i a les 15 hores el saxofonista Jerry Bergonzi hi impartirà una Masterclass.

Carregant resultat