Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Antologia de Dire Straits al Terramar

bROTHERS iN bAND, el considerat millor Tribut de Dire Straits a Europa, brinda una nit memorable al Festival Jardins Terramar de Sitges.

El grup tribut bROTHERS iN bAND ha presentat el seu espectacle “The Very Best of dIRE sTRAITS” aquest vespre al Festival Jardins Terramar. La millor banda europea de versions del grup que liderava Mark Knopfler, ha ofert un show de més de dues hores, durant les quals han repassat el més destacat de la trajectòria de Dire Straits, fent reviure al públic aquelles cançons que tants records els porta. 

Terramar ha gaudit d’una gran exhibició musical, amb un homenatge a una de les bandes més importants del rock internacional, que es va dissoldre l’any 1995, després de gairebé dues dècades d’èxit rere èxit. El mateix cantant de grup anglès va quedar impressionat en l’escoltar-los: “tengo que decir que pensé que era una grabación nuestra”.  L’italià Angelo Fumarola a la veu i la guitarra, i els gallecs Antonio Abad a la guitarra rítmica, Fernando Abenza al baix, Sander Ulloa al saxo, Xabier Vaz al piano, Ángel Fernández als teclats, i Miguel Queixas a la bateria, han recreat amb extrema fidelitat i un nivell excepcional el directe de l’exitosa banda anglesa. El show ha iniciat amb “Once Upon a Time in The West”, donant pas a un llistat de grans clàssics com “Romeo & Juliet”“Sultans Of Swing”“Tunnel Of Love”“Lady Writer”,  “Walk of Life” o “Money For Nothing”. El reconegut com un dels millors shows internacionals d’homenatge en l’actualitat, ha tancat la vetllada amb “Money For Nothing” i “Going home”.

"Memories" als "Imprescindibles"

La dansa ha agafat el relleu a la música en els "Imprescindibles" del talent de proximitat. El primer dels espectacles ha estat 'Memories' una peça creada per la ballarina Trudi Morillas. Una coreografia pensada per a duet, format per la mateixa Trudi Morillas i la ballarina Eva Vila, i introduint parts individuals durant l'espectacle.

 

 

Galeria d'Imatges