Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Arrenca el II Festival de Teatre de Sitges

El Retiro, acull fins diumenge, espectacles de sis companyies, seleccionades entre diferents propostes, i que ofereixen una visió del teatre actual.


El món del Teatre en diferents disciplines té el seu gran protagonisme amb el 2n Festival de Teatre de Sitges, organitzat per la Societat Recreativa El Retiro i la seva Companyia de Teatre La Caixa Escènica, amb el suport de l'Ajuntament de Sitges.

El certamen ha programat fins diumenge, espectacles de sis companyies de les nombroses propostes rebudes per participar: Quantus Teatre, de Lloret de Mar; Punt i Seguit, de Terrassa; La Tramoia, de Vila-seca; Comediarte, de Barcelona, Folks Teatre de Vilanova i la Geltrú, i El Candil de Talavera de la Reina.

El Festival està organitzat amb l'objectiu de reprendre l'activitat teatral a Sitges, amb la idea d'afavorir l'intercanvi i la dinamització i l'enriquiment cultural. D'aquesta manera es vol recuperar la reunió del teatre en un Festival, que durant molts anys va ser exemplar. El primer Festival de Teatre de caràcter anual de Catalunya es va celebrar a Sitges, l'any 1967, i va continuar fins l'any 2004.

El Festival està obert a la participació de grups d'arreu del món, en totes les varietats d'arts escèniques i en diferents llengües.

Consultar programació

Festival de Teatre de Sitges