Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Barraques de Sitges confirma dates i novetats pel 10è aniversari

Imatge d'arxiu (Bernat Almirall)
Imatge d'arxiu (Bernat Almirall)
L’esdeveniment commemora l’efemèride, els dies 18, 19 i 20 d’agost, tornant als orígens: a La Fragata i amb accés gratuït.

El col·lectiu de Barraques de Sitges celebra, els dies 18, 19 i 20 d’agost, el 10è aniversari amb el retorn a La Fragata i en un format gratuït. Aquestes són les principals novetats d’una edició en què l’organització ha decidit tornar als orígens, seguint amb l’aposta d’oferir un cartell de luxe amb el millor talent musical del país i destinat a tots els públics.

La pandèmia ha obligat a Barraques de Sitges a reinventar-se els darrers dos anys i sortir del format habitual "per garantir la viabilitat de l’esdeveniment, i com a gest de suport als i les professionals del sector cultural que van patir amb una gran duresa els efectes econòmics de la Covid-19", expliquen des de l'organització.

Una altra de les novetats és que Barraques de Sitges 2023 retorna amb una ampliació de la seva presència al llarg de l’any en altres actes, tal com fa per Carnaval. Els detalls es donaran a conèixer en les properes setmanes.