Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comença Sitgestiu Cultural

Des de l'1 de Juliol i fins al 30 de setembre diferents museus, espais i edificis de Sitges acolliran propostes musicals, que han quedat reforçades respecte altres edicions.

Òpera, jazz, clàssica, tallers i rutes. Tot això es podrà gaudir en una nova edició de Sitgestiu Cultural, que s'iniciarà oficialment dilluns 1 de juliol i que es va presentar divendres al Museu Romàntic.

Fins al mes de setembre, el pùblic podrà gaudir d'una programació molt variada.  A més dels espais habituals (Palau Maricel, Museu Romàntic i parròquia) s'han incorporat la Fundació Stämpfli - Art Contemporani i l'ermita de Sant Sebastià. 

Les propostes musicals es dividiran en els concerts (de clàssica, òpera, jazz, pop i música medieval), junt amb les visites guiades i tallers, que  configuren la proposta cultural estable de Museus de Sitges.

Un altre de les novetats és sopar les quatre nits de lluna plena a les terrasses del Palau Maricel, després d'una visita guiada, amb música, còctel Maricel -d'Albert Montserrat-

En la presentació, on es va fer un tastet dels espectacles del Sitgestiu Cultural, la directora del Consorci del Patrimoni de Sitges, Vinyet Panyella, va comentar que "seran uns mesos per gaudir de l'art en diferents vessants, i en els nostres edificis i espais". L'alcalde Miquel Forns va destacar que " amb aquesta proposta es posa en valor tot el que tenim a casa nostra"

Per a més informació de Sitgestiu Cultural