Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

"Des de Dins", l'Andrés Landin més luminista

L'edifici Miramar acull fins el 29 de juliol la nova exposició del pintor afincat a Sitges, Andrés Landin, integrada per 31 obres, realitzades recentment.

La tradicional pinzellada impressionista d'Andrés Landín es mostra amb més llum que mai amb l'exposició "Des de dins", que acull l'Edifici Miramar i que es va inaugurar ahir al vespre.

La mostra està integrada per 31 obres, realitzades recentment i que presenten les tradicionals temàtiques de Landín, amb els retrats, les marines, els llocs quotidianis com els cafés, amb una llum més forta respecte les seves anteriors mostres.

En la inauguració, la regidora de cultura Mireia Rossell va recordar la implicació de Landín amb Sitges "com el Cartell de la Festa Major que va fer el 2003". Respecte l'exposició, la regidora va comentar que "hi ha un gran esforç i sentiment en cada quadre, i molt fidel a la interioritat que desprèn el títol de la mostra "Des de dins". 

El pintor Andrés Landín, que estava molt emocionat, va reconèixer que "en les obres hi ha una gran luminositat, que es remarca especialment amb els quadres de gran format, on em sento molt més cómode. El color predomina respecte la forma".

L'exposició "Des de dins" d'Andrés Landín, es pot visitar a l'Edifici Miramar fins al 29 de juliol, de dimarts a diumenge des de les 11.00 a 20.00 hores.