Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Barrio conquereix el Festival Jardins Terramar amb el seu rock andalús

En el seu únic concert a Catalunya d'aquest any El Barrio va presentar el show “El Danzar de las Mariposas", amb temes del seu darrer treball i els grans èxits de la seva trajectòria. En el Cicle Imprescindibles es podrà gaudir del so electrònic d'Expensive Monkey.

El Barrio no trepitjava terres catalanes des del 8 de febrer de 2020, quan va oferir el seu últim concert al Palau Sant Jordi. I aquesta nit tornava, i ho ha fet a l'escenari de Festival Jardins de Terramar de Sitges, al l'únic concert que oferirà aquest any a Catalunya.

Venerat pels seus seguidors i enfundat en el seu característic barret, el senyal d'identitat de José Luis "Selu" Figuereo, conegut artísticament com El Barrio, ha omplert la nit de ritmes flamencs i rock andalús. La connexió del cantautor gadità amb el seu públic transcendeix més enllà del terrenal. Des de les deu de la nit ha desgranat un a un els seus grans èxits durant dues hores de concert ininterrompudes. El concert va arrencar amb Mi amante la luna i Agua fresca, inclòs en el seu últim treball, i He Vuelto, des del seu aclamat àlbum Hijo del Levante.

Totes les cançons han estat corejades per un públic entregat i de nou Ángel Malherido, amb gairebé vint anys de vigència, o Pa 'Madrid des del seu àlbum La Voz del Silencio, han estat alguns dels moments més celebrats de tot el concert. Amb Orgullo Barriero ha arribat el colofó d'or a una gran nit musical.

I avui dimarts Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band  

Una de les veus més commovedores aparegudes en les últimes dècades, una veu que marca una generació i que s'ha projectat internacionalment. Sílvia Pérez Cruz contagiada pel flamenc a través d'una connexió que sembla gairebé sobrenatural, canta d'una manera que només és seva, i quan l'escoltes, et remou l'ànima. El seu últim disc Farsa (gènere impossible) és un projecte que recull la seva realitat compositiva actual a partir de tretze cançons originals amb lletres pròpies i algun poema prestat. Un treball que respon a la inquietud de Sílvia Pérez Cruz en relació a la dualitat del que es mostra i el que realment som. En aquest treball, que es converteix en format concert, intervenen disciplines artístiques com el cinema, la dansa, la poesia o el teatre.

Els Imprescindibles 

El concert va anar precedit pels Imprescindibles a l'escenari del Village, amb Edicion Ilimitada. Una cantant jazz milanesa, eclèctica, curiosa i versàtil i un experimentat guitarrista de Buenos Aires amb l'oïda afinada a través de molts gèneres i països, els dos en terres catalanes des de fa molt de temps: una experiència musical d'arranjaments i sentiments fins. De la bossa al blues passant pel free jazz, moltes formes, un sol estil. El segúent concert dels Imprescindibles serà aquest dimarts 3 d'agost amb la cantautora Expensive Monkey, amb un so electrònic amb influències de soul, música llatina i hip-hop.

Entrades a la venda al web festivaljardinsterramar.com i a la taquilla

Les entrades dels concerts del Festival Jardins Terramar de Sitges estan disponibles a tots els canals oficials de venda de Ticketmaster i al web FestivalJardinsTerramar.com i a la taquilla del Festival, instal·lada a l’accés principal dels Jardins, a la confluència del carrer Cristóbal Colón amb el carrer d’Isaac Peral de Sitges.

 

 

 

Galeria d'Imatges