Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El BSB obre les portes per la seva Festa Major Solidària per recaptar fons per a la Fundació “A l’Aigua sense Limitacions” de Sitges

En aquesta edició, The British School of Barcelona ha triat aquesta associació de la comarca del Garraf que ajuda a persones amb discapacitat a través del busseig.

The British School of Barcelona (BSB), centre educatiu l'objectiu del qual és aconseguir l'excel·lència acadèmica unida al desenvolupament personal i social dels alumnes, celebra, un any més, la seva Festa Major Solidària per recaptar fons per a una associació sense ànim de lucre de Sitges.

Els estudiants que formen l'Associació de Recaptació de Fons de Primària proposen un llistat d'organitzacions solidàries i, després d'una votació, trien el centre al que depositar la recaptació.

Aquest any, han seleccionat la Fundació “A l'Aigua sense limitacions” que pretén brindar a les persones amb algun tipus de discapacitat l'oportunitat de practicar activitat lúdiques a les que no acostumen a tenir accés, com per exemple el busseig, i així superar totes les seves barreres i limitacions.

La Festa Major Solidària es celebrarà aquest dissabte 23 de maig a partir de les onze del matí a les mateixes instal·lacions de l'escola i estarà oberta a tot el públic que decideixi assistir i contribuir amb aquesta causa humanitària. Al llarg de la festa, els professor i els alumnes faran gaudir els assistents amb un bon grapat d'activitats lúdiques.

Els nens podran aprendre jugant en els diferents stands i participant activament en tots els jocs que organitzarà l'escola i que comptaran amb la participació de molts pares, professors i estudiants.

Per animar la festa, es sortejarà un premi entre tots els que aportin el seu granet de sorra a aquesta iniciativa. El premi consistirà en gaudir de l'experiència de conduir un jaguar durant un cap de setmana complet.