Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Cau Ferrat reviurà l'esperit modernista

El públic gaudirà d’un espectacle amb música en directe i projeccions audiovisuals.
Durant les primeres dècades del segle XX el Cau Ferrat es va convertir en un lloc de referència en el món de l'art i també de la música. En aquella època l'artista modernista Rusiñol organitzava vetllades artístiques que van reunir alguns dels personatges i artistes més representatius del moment. El Consorci del Patrimoni de Sitges els ha volgut recuperar a través de la proposta “Els sons del Cau”.
 
La música modernista i també clàssica que es va representar durant molts anys al Cau Ferrat torna ara amb una proposta que, durant tots els dijous, la formació musical de músics “Operaílica” oferirà mitjançant una selecció de peces modernistes i clàssiques que es complementaran amb algunes de les obres més representatives de molts artistes vinculats al Cau Ferrat. La proposta ha estat fruit d'un treball de selecció i recerca per part d'experts en Musicologia i en Història de l'Art.
 
S'han seleccionat algunes de les composicions més representatives de Manuel de Falla, Enric Morera, Joan Gay, Erik Satie, entre d'altres, que s'interpretaran amb el rerefons de les obres d'artistes com el propi Rusiñol o del seu cercle,  Miquel Utrillo, Arcadi Mas i Fondevila, Manolo Hugué, Ramon Casas…  Un cop finalitzi la campanya d'estiu, “Els sons del Cau” es reprendrà, prèvia reserva i per a grups, el mes d'octubre a través d'una visita guiada amb audicions musicals enregistrades o bé a través de la contractació de l'espectacle en viu.