Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Cicle de concerts ‘Imprescindibles amplia un dia més i incorpora les actuacions de K-liu i BKT Brass Band

Les dues bandes tocaran el 15 d’agost a l’Hort de Can Falç per afegir-se al cartell dels ‘Imprescindibles’. El cicle de concerts començarà, aquest dissabte, 25 de juliol amb Pacosan i La Orden i continuarà amb Fredrik Carlquist Quartet i Tebarim Nomar; Pancho i Sr. Ramírez, i Sitges Rock Café Band i Rumbalmis.

La regidoria de Cultura amplia un dia més la programació del Cicle de concerts 'Imprescindibles' a l’Hort de Can Falç per incloure les actuacions de dos grups locals més: K-liu i BKT Brass Band el 15 d’agost. Les dues formacions sitgetanes formaven part del cartell d'enguany de Barraques Sitges, que recentment van haver de posposar definitivament la seva edició a l'estiu de 2021.

El pop rock de la banda sitgetana K-liu i l’ska reggae jazz de Buskant el To, la Brass Band de Sitges, completen el cartell d’artistes del Cicle ‘Imprescindibles, organitzat per l’Ajuntament de Sitges i que se celebrarà del 25 de juliol al 15 d’agost amb artistes del municipi.

El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, assegura que “hem decidit ampliar aquest cicle de concerts amb més artistes residents a la vila amb l'objectiu de donar suport i reactivar l’escena musical sitgetana i, sobretot, agrair el seu talent i tornar-los l'escalf que ens han regalat els músics locals de forma gratuïta a través de les xarxes socials durant els mesos de confinament fent-nos d’aquesta manera els dies més difícils una mica més lleugers”. Xavier Salmerón destaca també que “els concerts es retransmetran en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges i serviran perquè els grups locals puguin utilitzar l'enregistrament per promocionar-se”.

El cicle s’iniciarà aquest cap de setmana amb 4 concerts. Dissabte, 25 de juliol tocaran Pacosan i La Orden, mentre que diumenge, 26 de juliol, serà el torn de  Fredrik Carlquist Quartet i Tebarim Nomar. La programació continuarà l’1 d’agost amb les actuacions de  Pancho i Sr. Ramírez. El 8 d’agost posaran el ritme i el so la Sitges Rock Café Band i Rumbalmis.

La cloenda de cicle es farà el 15 d’agost amb BKT-Brass Band i K-liu, que han adaptat la seva actuació als concerts de petit format que planteja el Cicle ‘Imprescindibles’.

Tots els concerts del Cicle 'Imprescindibles', a l'Hort de Can Falç de Sitges, són d'accés lliure amb aforament limitat. Els concerts són de 20h a 22h. L'obertura de portes és a les 19.30h i l'accés d'entrada és pel Carreró de Can Falç i la sortida pel Passatge Mossèn Fèlix Clarà. L'ús de mascareta és obligatori dins el recinte.

 

Noves incorporacions al Cicle de concerts ‘Imprescindibles’

 

K-LIU

K-LIU és un grup jove nascut al Mediterrani, a Sitges. Amb nombrosos concerts, el reconeixement el 2019 com a millor grup revelació dels Premis Enderrock i només un àlbum editat, “T’ho Pinto”, s'ha consolidat com una de les promeses del panorama musical. El grup està format per Jaume Freixes, Pau Gallardo, Pau González i Víctor Lisbona. 

                                                                                 

BKT Brass Band

Buskant el To, la Brass Band de Sitges, és una formació creada a principis de l’any 2018 i integrada per joves d'entre 17 i 22 anys, amb una proposta musical i escènica fresca, dinàmica i constantment renovada. El seu repertori fusiona el so de les brass bands de New Orleans, amb temes de caire més jazzístic i d'altra banda, versions de hits més moderns i actuals. 

 

 

Cicle de concerts ‘Imprescindibles’

Hort de Can Falç 

de 20.00 a 22.00 h

 

25 de juliol de 2020

 

  • PACOSAN

 

  • LA ORDEN

 

 

 

26 de juliol de 2020

 

 

  • FREDRIK CARLQUIST QUARTET

 

  • TEBARIM NOMAR

 

 

1 d’agost de 2020

 

  • Sr. RAMÍREZ

 

  • PANCHO

 

 

8 d’agost de 2020

 

 

  • SITGES ROCK CAFÉ BAND

 

  • RUMBALMINS

 

 

NOVA DATA AFEGIDA

Dissabte 15 d’agost de 2020

  • BKT BRASS BAND (Ska Reggae Jazz)

 

  • K-LIU (Pop Rock)