Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cicle de concerts ‘Imprescindibles’ i Fes+Chapeau Re-evoluciona d’arts escèniques canvien d’emplaçament

Les actuacions del cicle Imprescindibles, que se celebren els dies 25 i 26 de juliol i 1 i 8 d’agost, es traslladen del passeig de la Ribera a l’Hort de Can Falç. El Festival Fes+Chapeau Re-evoluciona d’arts escèniques, que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de juliol també canvia d’emplaçament els espectacles inicialment previstos a la Fragata i es duran a terme al parc de Can Robert.

El cicle de concerts a l’aire lliure ‘Imprescindibles’ amb artistes del municipi que se celebrava al passeig de la Ribera es trasllada a l‘Hort de Can Falç per motius de seguretat. Els espectacles del Festival Fes+Chapeau Re-evoluciona d’arts escèniques, programats inicialment a l’escenari de la Fragata també canvien d’emplaçament i es reubiquen al parc de Can Robert.   

El cicle ‘Imprescindibles’, amb 8 concerts gratuïts programats els dies 25 i 26 de juliol i 1 i 8 d’agost, es realitzarà a l’Hort de Can Falç per controlar l’accés de públic. La previsió d’una gran afluència de públic als concerts ha portat l’organització a descartar la ubicació del passeig de la Ribera a l’altura d’El Greco com estava previst inicialment. Pacosan, La Orden, Fredrik Carlquist Quartet, Tebarim Nomar, Sr. Ramírez, Pancho, Sitges Rock Café Band, i Rumbalmins oferiran concerts durant 4 dies de 20 a 22 hores. L’objectiu és agrair i tornar l’escalf als músics locals que han animat i han acompanyat tothom durant el confinament.  

El cicle de concerts arrencarà el dissabte 25 de juliol amb les actuacions de Pacosan i el trio de rap La Orden. El diumenge 26 de juliol serà el torn de Fredrik Carlquist Quartet i el cantautor i músic, Tebarim Nomar que presentarà cançons atemporals cantades des de la felicitat d'una ànima pura, alegre i lliure. La programació continuarà el dissabte 1 d’agost amb les actuacions de Sr. Ramírez i Pancho i finalitzarà el dissabte 8 d’agost amb Sitges Rock Café Band i Rumbalmins. Totes les actuacions seran de 20.00 a 22.00 hores a l’Hort de Can Falç. 

 

Festival Fes+Chapeau Re-evoluciona d’arts escèniques

 

El Festival Fes+Chapeau Re-evoluciona d’arts escèniques se celebrarà a la vila els dies 17, 18 i 19 de juliol a l’Hort de Can Falç i al parc de Can Robert amb restriccions sanitàries.  El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Sitges i el Festival Fes+Chapeau, és el primer festival presencial al carrer en ple postconfinament i programarà els espectacles de tres companyies de circ, tres companyies de dansa i un concert íntim de molta qualitat.

Les Impuxibles amb la pianista Clara Peya preestrenaran l'espectacle ‘Des-espera i la companyia Madam Gaüc preestrenarà ‘Fil’ mentre que Kolektiv Lapso Cirk posaran en escena ’Ovvio’, i la companyia Ricky el Profesor de Tenis portaran el muntatge ‘Profesor de tenis’. La programació es complementarà amb dos espectacles de dansa ‘Ballant ballàvem’ de Laia Santanach i ‘Niágara de La Intrusa, i també, amb un concert de Gerard Quintana i Xarim Aresté.

El festival serà de pagament a preus molt accessibles, des de 5 a 12 euros. Les entrades anticipades també a la pàgina web del festival: http://fespluschapeau.org/festival-fes-chapeau/.

 

Programació Festival Fes+Chapeau Re-evoluciona d’artes escèniques Sitges 2020

 

17 de juliol

 • Kolektiv Lapso Cirk

‘Ovvio’

17 de juliol

Hort de Can Falç, a les 19.00 h i a les 21.00 h

Entrades anticipades: 10 euros

Entrades a taquilla: 12 euros

 

 • Les Impuxibles amb Clara Peya

‘Des-espera’ (dansa) Preestrena

18 de juliol

Parc de Can Robert, a les 23.00 h

Entrades: 8 euros

 

18 de juliol

 • Ricky el Profesor de Tenis
  ‘Profesor de tenis’ (circ)
  18 de juliol
  Parc de Can Robert, a les 18.00 h i a les 20.00 h
  Entrades: 5 euros • Gerard Quintana i Xarim Aresté

(Música)

18 de juliol

Parc deCan Robert, a les 23 h

Entrades: 8 euros

 

 • La Intrusa
  ‘Niágara’ (dansa teatre)
  18 de juliol
  Hort de Can Falç, a les 19.15 h
  Preu: 6 euros

19 de juliol

 • La Intrusa
  ‘Niágara’ (dansa teatre)
  18 de juliol
  Hort de Can Falç, a les 19.15 h
  Preu: 6 euros

 • Madam Gaüc
  ‘Fil’ (circ) preestrena
  19 de juliol
  Parc de Can Robert, a les 20.00 i a les 22.00 h
  Anticipada 10 euros
  Taquilla: 12 euros
 • Laia Santanach
  ‘Ballant ballàvem’ (dansa)
  19 de juliol
  Hort de Can Falç, a les 12.00 h i a les 21.00 h
  Preu: 5 euros

 

 

Cicle ‘Imprescindibles’

 

25 de juliol de 2020

de 20.00 a 22.00 h

Hort de Can Falç 

 

 • PACOSAN

 

 • LA ORDEN

 

 

 

26 de juliol de 2020

 

De 20.00 a 22.00 h

Hort de Can Falç 

 

 • FREDRIK CARLQUIST QUARTET

 

 • TEBARIM NOMAR

 

 

1 d’agost de 2020

 

de 20.00 a 22.00 h

Hort de Can Falç 

 • RAMÍREZ

 

 • PANCHO

 

 

8 d’agost de 2020

 

de 20.00 a 22.00 h

Hort de Can Falç 

 

 • SITGES ROCK CAFÉ BAND

 

 • RUMBALMINS

 

Galeria d'Imatges