Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Cronista Oficial de Sitges, Joan Yll Martínez, repassa el 2022

El resum de les activitats culturals i esportives, les festes i tradicions i curiositats del 2022 ja es pot consultar de manera digital o en paper a les biblioteques de la vila i a l’Arxiu Històric de Sitges.

El Cronista Oficial de Sitges, Joan Yll Martínez, presenta el recull del 2022 d’esdeveniments, l’activitat cultural, esportiva i festiva de Sitges. Les cròniques també mostren el dia a dia i anècdotes curioses de la vila i, per primera vegada en dos anys, el repàs anual ja no està marcat per la pandèmia de la Covid-19.

El document està publicat digitalment a la secció de Cultura d'aquest web i també es pot consultar en paper a les Biblioteques de Sitges i a l’Arxiu Històric de Sitges.

Joan Yll Martínez ha tornat a resumir l’any, tal com fa des del 2017, amb l’objectiu de deixar constància de la història i la vida social i cultural sitgetana. L’Ajuntament de Sitges promou aquesta iniciativa per preservar la memòria històrica de Sitges. I amb aquest objectiu, les  memòries dels anys  2017, 2018, 2019, 2020, 2021 i 2022, escrites pel Cronista Oficial de la Vila, estan a l’abast de la ciutadania digitalment i, també en paper.

 

> Crònica Oficial de Sitges