Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Dúo Dinámico emociona el públic del Terramar

Els pioners del Pop espanyol han rememortat temes com "Resistiré", "Esos ojitos negros" o "Amor de verano".

Aquesta nit de dissabte, 30 de juliol, l’escenari del Festival Jardins de Terramarha rebut el duet més important de la nostra música des dels anys 60, el Dúo Dinámico. Manuel de la Calva i Ramón Arcusa, pioners del pop-rock a escala nacional, fan parada a Sitges en el marc de la seva gira 2022 per donar vida als grans èxits que han marcat la seva destacada trajectòria de 63 anys.

Acompanyats per Miguel Iniesta a la guitarra, Jose Antonio Calzado al baix, Juan Muro al saxo, Benjamín Torrijo al piano, David Sánchez a la bateria, i Pol Alonso als teclats, han interpretat cançons imprescindibles de la nostra memòria col·lectiva i la història de la música pop. “Resistiré”, himne indiscutible durant la pandèmia, ha estat la cançó que ha obert el concert, seguida dels clàssics “Amor de verano”, “Quince años tiene mi amor”, i “Esos Ojitos Negros”.  “Venim a Sitges un cop més a presentar les cançons de sempre, les que a molts de vosaltres us han fet viure primers cops, primers amors…” ha dit Manuel de la Calva en la seva primera intervenció. 

També han sonat composicions seves que coneixem més popularment per altres veus, com “La La La” de Massiel, o “Soy un truhán, soy un señor” de Julio Iglesias. Entre un repertori memorable que ha omplert una hora i mitja de show, no han pogut faltar “Eres tú”, “Oh Carol” i “Quisiera ser” . Ovacionats per un públic partícip del fenomen fan impulsat pel duet des dels seus inicis, el Dúo Dinámico s’ha acomiadat de l’escenari recuperant de nou el primer tema.

Soulnami als "Imprescindibles"

El concert va venir precedit pels "Imprescindibles" del talent de proximitat. En el concert d'aquest dissabte el duet femeni sitgetà, Soulnami, format per la teclista Alejandra Villar i la cantant Mònica Cabezas (Momo), d'han endinstat fins a les arrels del soul més rítmic i ballable per passar-lo pel seu sedàs personal, reinterpretant clàssics del soul i del pop dels 80 amb l'estil dels nous temps.

Galeria d'Imatges