Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Fotomaig 2023 omplirà Sitges amb prop de 500 fotografies

Imatge del Fotomaig 2023
Imatge del Fotomaig 2023
Aquest certamen anual de fotografia, organitzat per la Secció Fotogràfica del Grupo d’Estudis Sitgetans, es podrà visitar a diferents espais i comerços de la vila del 20 de maig al 4 de juny. Totes les mostres són d’entrada gratuïta.

El Fotomaig 2023 se celebrarà a Sitges del 20 de maig al 4 de juny. El certamen anual de fotografia, organitzat per la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, enguany arriba a la 19a edició amb 14 exposicions repartides per 13 sales, espais i comerços de la vila. Un total de 136 fotògrafes i fotògrafs oferiran prop de 500 imatges de temàtica ben diversa per atreure amants de la fotografia i curiosos.

El president de la Secció Fotogràfica del GES, Andreu Noguero, destaca que “el Fotomaig és la festa de la Fotografia a Sitges i us animem a descobrir un gran nombre de fotògrafs i fotògrafes que ens oferiran la seva mirada personal i única a través de les seves obres”.

El festival programa també xerrades audiovisuals i projeccions cinematogràfiques, entre d’altres, que complementen l’oferta tan variada d’aquest esdeveniment.

Arxius Adjunts

Galeria d'Imatges