Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Miramar-Centre Cultural estrena dues exposicions noves

Les mostres ‘Quan el Mar Parla’ de Rosa Gallach i ‘Miradxs, colors i trànsits’ de Manuel Corrales s’inauguraran aquest divendres i dissabte, respectivament a partir de les 19 hores. El públic podrà descobrir l’obra dels dos artistes fins al 28 de juliol.

En el marc de la Pregonera 2024, el Miramar-Centre Cultural programa des d’aquesta setmana les exposicions ‘Quan el Mar Parla’ de Rosa Gallach i ‘Miradxs, colors i trànsits’ de Manuel Corrales. Les dues mostres es poden visitar fins al 28 de juliol de manera gratuïta. Els dos artistes resideixen a Sitges des de fa temps i és la primera vegada que presenten una selecció de les seves obres de manera individual en aquest equipament cultural. 

L’escultora i pintora, Rosa Gallach, inaugura aquest divendres a la planta baixa d’aquest equipament cultural ‘Quan el Mar Parla’, una exposició reivindicativa amb 74 obres per conscienciar la ciutadania sobre els efectes negatius de l’acció humana sobre el medi marí. S’hi podran veure escultures i pintures d’aquesta creadora que es dedica des de fa 12 anys a l’art, la seva gran passió i vocació, després de ser economista durant 30 anys.

Les creacions exposades configuren una proposta, que és fruit del concurs públic que l’Ajuntament de Sitges va fer l’any passat per escollir projectes expositius per ser exhibits al Miramar-Centre Cultural.  

També com a resultat del mateix concurs públic, impulsat per la regidoria de Cultura, l’artista Manuel Corrales exhibeix des d’aquest dissabte setanta quadres, una instal·lació i dues escultures a la primera planta d’aquest equipament cultural.

L’exposició immersiva ‘Miradxs, Colors i trànsits’ reivindica els drets humans a través d’unes obres, creades entre els anys 2019 i aquest 2024. Les peces es caracteritzen per transmetre emocions i també la força amb el color com a vehicle. L’artista multidisciplinari i activista retrata a la seva obra personatges que posen de manifest la diversitat, la fortalesa i alhora la vulnerabilitat, l’espiritualitat i la bellesa de la humanitat.

 

INAUGURACIONS:

 

Exposició ’Quan el mar parla’ de Rosa Gallach  

    *Inauguració: divendres 7 de juny a les 19 h – Planta Baixa 

 

Exposició ‘Miradxs, Colors i Trànsits’ de Manuel Corrales

     *Inauguració: dissabte 8 de juny - 19 h – Primera planta

 

MIRAMAR-CENTRE CULTURAL  

  • Adreça: (C./ Fonollar, 19
  • Dies i Horaris:  
    • Dimecres a Diumenge: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h 
    • Festius: Tancat  

Galeria d'Imatges