Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El termini per inscriure’s a la Fira d’Art de Sitges 2024 s’obrirà el 25 de juny

La convocatòria estarà oberta a la participació d’artistes, tallers i col·lectius del 25 de juny al 14 de juliol. Els participants hauran de passar un procés de selecció per poder exposar les seves obres els dies 28 i 29 de setembre al carrer de Port de n’Alegre (a tocar de la platja de Sant Sebastià).

El termini per presentar les sol·licituds i la documentació per participar a la Fira d’Art serà del 25 de juny al 14 de juliol. La regidoria de Cultura obre la convocatòria adreçada a artistes, tallers i col·lectius que poden presentar obres de pintura, dibuix, escultura i gravat.

Els participants podran formalitzar la seva inscripció de manera telemàtica mitjançant el canal de tràmits del portal municipal on es poden consultar també les bases per poder participar. Les persones que vulguin fer el tràmit presencialment s’han d’adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Les persones interessades hauran de presentar el currículum vitae i un dossier fotogràfic de la seva obra representativa que es vol exposar a la Fira. Un jurat especialitzat realitzarà un procés de selecció als artistes candidats.  L’organització notificarà el 31 de juliol, si les sol·licituds han estat o no seleccionades.  

La Fira d’Art de Sitges 2024 se celebrarà els dies 28 i 29 de setembre al carrer de Port de n’Alegre (a tocar de la platja de Sant Sebastià).

Des de fa més de 30 anys es porta a terme aquest esdeveniment que té per objectiu fomentar la participació d’artistes d’arreu de Catalunya, els quals poden mostrar i promocionar la seva obra.

 

Dates clau

  • Fira d’Art de Sitges 2024 : 28 i 29 de setembre de 2024 -Carrer de Port de n’Alegre (a tocar de la Platja de Sant Sebastià)
  • Termini de preinscripció : Del 25 de juny al 14 de juliol de 2024
  • Telemàticament: canal de tràmits del portal municipal
  • Presencial: OAC (carrer Nou, 12)
  • Resultat de Places assignades: 31 de juliol de 2024