Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El web Cultura Sitges rep mig miler de visites en els primers 15 dies

El temps de navegació per usuari ha estat de 5 minuts. El portal obre portes a entitats, associacions i iniciatives privades del sector cultural, amb l’objectiu de generar una comunitat que millori la comunicació i difusió de la programació local.

El portal www.culturasitges.cat ha rebut mig miler de visites des de l’entrada en funcionament, el passat 17 de desembre, coincidint amb la Nit de Premis Sitges. Cada usuari que ha visitat el web ha navegat durant una mitjana de 5 minuts, un temps elevat en l’àmbit digital, i ha visualitzat set pàgines diferents a culturasitges.cat, el que demostra l’elevat interès pel contingut que s’hi exposa.

El nou canal d’informació, creat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, neix amb l’objectiu d’aglutinar tant l’oferta pública com privada en un únic portal, exclusiu per a l’activitat cultural local. D’aquesta forma, no només recull les iniciatives municipals o de les entitats i associacions, sinó que convida a altres propostes privades, com galeries d’art, músics, tallers o escoles privades, entre altres disciplines, a nodrir el contingut amb les seves activitats. Per participar amb notícies o actes d’agenda, cal enviar un correu electrònic a actualitat@culturasitges.cat, amb tota la informació, imatges o vídeos.

Amb la voluntat de crear una comunitat que nodreixi la comunicació cultural de Sitges, també es pot participar a través de les xarxes socials. Per sumar i amplificar les propostes culturals de Sitges, entitats, associacions i empreses del sector, cal etiquetar @culturasitges en el contingut i incloure el hashtag #CulturaSitges. D’aquesta forma, el portal es vol convertir en altaveu de l’activitat local per a fer-la més visible. També es pot sol·licitar per missatge privat la difusió de tuits, publicacions de Facebook o imatge d’Instagram a les xarxes de Cultura Sitges.

Actualitat, actes d’agenda, un llistat dels esdeveniments que tenen lloc a Sitges, informació sobre els espais culturals, compra d’entrades, treballs editorials d’autors locals; el web inclou diferents apartats que s’ampliaran en una segona fase, en la qual es treballa actualment, i que permetrà engrandir el contingut amb nous apartats dedicats, entre altres, al talent local, la memòria històrica o les rutes culturals.