Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Elijah Wood rep “La Màquina del Temps” del Festival de Sitges

El jove actor, protagonista de la nissaga cinematográfica “El senyor dels anells”, va rebre el premi per la seva vinculació incondicional amb el gènere fantàstic.
Una de les estrelles més esperades del festival de Cinema de Sitges, Elijah Wood, va rebre el vespre de dissabte la preuada Màquina del Temps, com a reconeixement de la seva vinculació amb el cinema fantàstic, iniciada en el seu primer filme “Regreso al Futuro 2”, i marcada especialment pel seu personatge de “Frodo” al “Señor de los anillos”. En les darreres setmanes està rodant a Catalunya el seu darrer filme "Grand Piano" i ha iniciat un nou camí en la producción cinematogràfica.

El jove actor, que es va mostrar molt agraït pel premi, presentava el filme Maniac, on interpreta un individu solitari i fosc.

El film, de Franck Khalfoun, és una coproducció d'Alexandre Aja, Thomas Langmann i William Lustig, i és un remake d'un delsslashers més violents dels anys vuitanta.

El mateix director Lustig, autor de la saga Maniac Cop, també va rebre el premi Màquina del Temps a la seva trajectòria.