Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els Amics de la Sardana recorden Eduard Toldrà en el Concert de Primavera

El concert, celebrat al Prado, s'emmarca dins el cicle d'activitats de Sitges La Festa, que culminaran demà Diumenge amb l'Aplec de la Sardana.

Després de la 24ª Trobada Sardanista Infantil, organitzada pels Amics de la Sardana, emmarcada dins el cicle "Sitges, la Festa", celebrada el matí de divendres, el Teatre Prado va acollir ahir la nit el tradicional Concert de Primavera, que va tenir com a protagonista el recordat músic Eduard toldrà.

L'espectacle musical, que portava com a títol "Eduard Toldrà: Canta'm un conte!", va servir per commemorar el 50è aniversari de la mort d'un dels músics catalans més importants del segle XX, nascut a Vilanova i la Geltrú. L'espectacle explica la vida de Toldrà, a través de David Puertas, amb les il·lustracions de Laura Borràs, i amenitzat musicalment per la Cobla Maricel. La cobla sitgetana, amb el director Jordi Paulí, va estrenar una versió musical per a cobla, i va interpretar peces de Juli Garreta, Enric Morera, Rafael FErrer, Vicenç Bou i Josep Maria Bernat.

Sitges, la festa acabarà diumenge amb el 28è Aplec de la Sardana, que se celebrarà a l'Hort de Can Falç, a partir de les onze del matí i fins el migdia i continuarà per la tarda.