Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els Capgrossos protagonitzen el Dansaplaça 2012

Més de 50 capgrossos d’arreu de Catalunya, de 12 colles, han fet un cercavila per diferents carrers de Sitges, amb l’exhibició final al Cap de la Vila.


Els Capgrossos, amb la varietat de temàtiques, motius i personatges, han protagonitzat una nova edició del dansaplaça que s'ha celebrat aquest cap de setmana, organitzat per La Saca i la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges.

El dansaplaça es va iniciar la tarda de dissabte amb l'actuació de l'Esbart Rocasagna, que va fer una exhibició de danses del nord al Sud. L'acte central però, ha arribat aquest matí de diumenge, amb la concentració de més de 50 capgrossos d'arreu de Catalunya, de 12 colles, que han fet un cercavila des de la Plaça de l'Ajuntament, que ha continuat en diferents carrers fins l'exhibició final al Cap de la Vila. El cercavila ha estat encapçalada per la colla de Capgrossos de Sitges.

Tal i com és habitual, els Capgrossos s'han mostrat molt participatius, especialment amb els infants, que han quedat sorpresos de tot el seu univers, que en moltes colles homenatja a personatges populars de diferents indrets.