Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els concerts de música clàssica tornen al Racó de la Calma

Delia, un quartet de saxos, i la soprano Montserrat Seró, guanyadors de la 26a edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans ofereixen actuacions en el marc del Sitgestiu 2022.També formen part de la programació els concerts de Duo Athrodeel i el recital del pianista Xavier Ricarte.

El Racó de la Calma és un dels espais més emblemàtics de Sitges i un any més és l’escenari d’un cicle Concerts de música clàssica en el marc del Sitgestiu. Enguany es programen 4 concerts els dimecres del mes de juliol a les 21 h, les entrades tenen un cost de 12 euros i es poden adquirir presencialment a les taquilles dels Museus de Sitges o també de forma telemàtica a través de la  seva pàgina web (https://museusdesitges.cat/ca).

El proper concert és aquest dimecres, 13 de juliol, i tindrà com a protagonista Delia, un quartet de saxos, que ha obtingut el primer premi del 26è Concurs Josep Mirabent i Magrans en categoria de música de cambra. Aquesta formació, està integrada per Estel Vivó, Nabil Sarrate, Aaron Lara i Clara Munté, actuarà al Racó de la Calma a partir de les 21 hores amb un programa musical que inclou “Últim Sospir” de David Salleras, “Andante et scherzo” d’Eugène Bozza, “Introduction et variations sur une ronde populaire” de Gabriel Pierné, “Ciudades” de Guillermo Lago, entre d’altres. Al llarg de la seva trajectòria que va començar al setembre de 2019, Delia Quartet ha explorat noves formes d’entendre i expressar la música que els han portat a obtenir diversos reconeixements.

L'oferta musical continuarà el proper 20 de juliol amb el recital de la soprano, Montserrat Seró, guanyadora del 26è concurs Josep Mirabetn i Magrans en la categoria de cant que actuarà acompanyada d’Álvaro Metzger al piano.

La programació es reprendrà el 27 de juliol amb el Duo Athrodeel, format per la sorprano Aseel Massoud, i el guitarrista Ahmad Diab, que actuaran també a les 21 h al Racó de la Calma.

El cicle de música clàssica en el marc del Sitgestiu 2022 va començar la setmana passada amb el concert del pianista Xavier Ricarte.   

 

Programació: Concerts de música - Sitgestiu 2022

6  de juliol:  Xavier Ricarte (recital de piano)

13 de juliol: Concert Delia. Quartet de saxos

20 de juliol: recital de Montserrat Seró (soprano) i Álvaro Metzger (piano)

27 de juliol: Duo Athrodeel: Aseel Massoud, soprano i Ahmad Diab, guitarra

Hora: 21 h

Lloc: Racó de la Calma

Degustació: Blanc Subur

Preu: 12 euros

Galeria d'Imatges