Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els futurs talents musicals sitgetans a la Mostra de Joves Intèrprets

Joves estudiants interpreten diferents peces musicals en la mostra, dedicada a Montserrat Almirall i que acull el Teatre Prado i el Palau Maricel.

Els futurs talents del món musical de Sitges s'han reunit en la Mostra de Joves Intèrprets, organitzada per Joventuts Musicals, i que ha arribat a la seva 33ª edició. L'edició 2012 ha estat dedicada a la memòria de Montserrat Almirall, recentment traspassada.

Al llarg de la jornada, el Teatre Prado i el Saló d'Or del Palau Maricel, desenes de músics han preparat un selecte repertori de peces musicals. Les escoles i mestres participants han estat: Gemma Casanovas, Escola Municipal Montserrat Almirall, Alejandra Villar, Neus Gutierrez, Maite Recasens i Joan Amat.

La mostra de Joves Intèrprets s'ha iniciat amb l'homenatge a Montserrat Almirall. La regidora de Cultura Mireia Rossell ha remarcat “la gran tasca pedagògica de Montserrat Almirall, que va ajudar a que els alumnes no deixessin de progressar A través dels seus consells els alumnes podiren treure el millor de sí mateixos. La celebració de la Mostra és un dels seus grans llegats”. En aquest aspecte, Núria Carbonell, secretària de Joventuts Musicals i expresidenta de Joventuts Musicals, ha recordat la creació de la Mostra de Joves Intèrprets “a través de Montserrat Almirall, que va trobar una gran oportunitat que els alumnes poguessin tocar a l'escenari, davant del públic. Tots nosaltres li devem molt pel que va fer durant tants anys i que continúa endavant”.

La primera de les sessions de la Mostra de Joves Intèrprets s'ha celebrat aquest matí al Teatre Prado i continuarà aquesta tarda al Saló d'Or del Palau Maricel, a partir de les 16 hores.