Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els grups K-LIU i BKT Brass Band clouran aquest dissabte el cicle ‘Imprescindibles’ a l’Hort de Can Falç

Les actuacions estan adaptades a les restriccions motivades per la normativa sanitària contra la Covid-19.

L’últim concert del ‘Cicle Imprescindibles’ a l’Hort de Can Falç tindrà com a protagonistes aquest dissabte, 15 d’agost, els grups K-LIU i BKT Brass Band. Les dues formacions sitgetanes tancaran aquest cicle que des del 25 de juliol programa concerts de música en directe per donar suport a la cultura i als artistes del municipi.

K-LIU és un grup jove de pop rock, nascut al Mediterrani, a Sitges. Amb nombrosos concerts, el reconeixement el 2019 com a millor grup revelació dels Premis Enderrock i amb només un àlbum editat ‘T’ho Pinto’, la banda s'ha consolidat com una de les promeses del panorama musical. El grup està format per Jaume Freixes, Pau Gallardo, Pau González i Víctor Lisbona. 

Buskant el To, la Brass Band de Sitges, és una formació d’ska reggae jazz, creada a principi de l’any 2018 i integrada per joves d'entre 17 i 22 anys. El grup ofereix una proposta musical i escènica fresca, dinàmica i constantment renovada. El seu repertori fusiona el so de les brass bands de New Orleans, amb temes de caire més jazzístic i d'altra banda, versions de hits més moderns i actuals. 

L’entrada al cicle de concerts ‘Imprescindibles’ és gratuïta i es limitarà l’entrada a l’aforament permès per al compliment de les mesures de distanciament exigides. El concert començarà a les 20 h i finalitzarà a les 22 hores. L'obertura de portes és a les 19.30 h i l'accés d'entrada és pel Carreró de Can Falç i la sortida pel Passatge Mossèn Fèlix Clarà. L'ús de mascareta és obligatori dins el recinte.

Les actuacions també es retransmetran en directe a través del Facebook de l'Ajuntament de Sitges (@AjSitges) per a totes aquelles persones que els vulguin seguir des de casa.

 

Declaració de responsabilitat

L’organització del cicle de concerts ‘Imprescindibles’ fa signar a l’accés d’entrada una declaració de responsabilitat a tot el públic assistent. En el cas dels menors d’edat no acompanyats hauran de portar la declaració de responsabilitat signada pels seus pares o tutors per poder entrar al recinte. 

 

‘Imprescindibles’

‘Imprescindibles’ és un cicle de concerts amb artistes residents a la vila que té l’objectiu de donar suport i reactivar l’escena musical sitgetana i també agrair el talent i l'escalf que han regalat a la ciutadania els músics locals de forma gratuïta a través de les xarxes socials durant els mesos de confinament. L’Ajuntament de Sitges ha programat aquest cicle de concerts gratuïts els dies 25 i 26 de juliol i 1, 8 i 15 d’agost amb els grups  Pacosan, La Orden; Fredrik Carlquist Quartet, Tebarim Nomar; Sr. Ramírez, Pancho; Sitges Rock Café Band, i Rumbalmins, i BKT Brass Band, K-LIU.

Arxius Adjunts